Već sedmu godinu za redom restoran Atrium organizira Dane bakalare gdje sa svojim najdražima možete uživati u ugodnoj atmosferi i obilju okusa koji će zadovoljiti najrazličitije gurmanske želje. Od 11. prosinca pa sve do Badnjaka moći ćete uživati u pomno osmišljenim jelima s bakalarom, a vrsni kuhari Atriuma ove godine su ih osmislili 20-ak.
– Našim gostima ponudit ćemo krem ili bistre juhe od bakalara, salatu s bakalarom,marinirani bakalar, savijače s bakalarom, razne složence, polpete s bakalarom, te zapečeni bakalar na portugalski. Neizostavan dio ponude je tradicionalni dalmatinski brudet od bakalara kao i bakalar na šibenski način s tjesteninom –kazali su nam iz restorana Atrium.
Atrium je još prošle godine odlučio dodatno ‘lokalizirati’ bakalar, koji se odavno udomaćio u dalmatinskim kuharicama. Naime, kako se restoran nalazi u Lozovcu, kuhari su odlučili spojiti jedan lokalni proizvod s bakalarom.
– Kako smo na obali Krke, logično je bilo posegnuti za namirnicom koja nam je stalno dostupna, a riječ je o pastrvi. Osmislili smo i pripremili složenac od bakalara sa dimljenom pastrvom za koji vjerujemo da će oduševiti naše goste – kažu nam iz restorana Atrium.
Uz svakodnevni bogati jelovnik Dana bakalara, restoran Atrium posebno će ponuditi organizaciju večernjih domjenaka 15. i 16. prosinca, kada će gosti koji rezerviraju termin uživati od 20 sati pa sve do zore uz živu glazbu grupe Amigos. Gosti će tada moći odabrati i neki drugi jelovnik, uz onaj svakodnevni s bakalarom.
Svi zainteresirani mogu rezervirati svoje mjesto u restoranu Atrium u Lozovcu pozivom na broj telefona 022 778 021 ili mobitela 091 337 54 89.
Također, neizostavan je doček Nove godine, kada ćete se do sitnih jutarnji sati uz prijatelje i obitelj, moći odlično zabaviti uz šibensku grupu Dišpet.
Više informacija o restoranu Atrium u Lozovcu možete pronaći na njihovim dizajniranim internetskim stranicama.