Pripremite se za srednjoškolske klupe

U Antikvarijatu Judita možete nabaviti udžbenike po povoljnim cijenama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Završetak školske godine roditeljima najčešće stvara muke oko nabavke udžbenika za sljedeću i pitanje je ‘što sa starim knjigama’. Srednjoškolske udžbenike od netom završene školske godine možete odnijeti na otkup kod Vašeg dugogodišnjeg partnera Antikvarijata Judita.

Antikvarijat Judita otkupljuje i prodaje rabljene udžbenike za sve srednje škole, odnosno za gimnazije od prvog do trećeg razreda te za sve razrede strukovnih škola, a tako roditelji i đaci mogu uštedjeti prodajom svojih starih kompleta udžbenika te nabavkom rabljenih udžbenika za sljedeći razred. U Judite vrlo jednostavno možete prodati stare knjige i nadoplatiti za nove koje vam trebaju. Ukoliko ne trebate druge knjige, jednostavno zaradite prodajom starih knjiga koje vašim srednjoškolcima više ne trebaju.

– Kod nas možete prodati ili kupiti udžbenike za srednje škole, uz uštede i do 50 posto! Na sve kupljene udžbenike naši klijenti dobivaju jamstvo koje vrijedi 14 dana od prvog dana nastave u narednoj školskoj godini, pa ukoliko im neki udžbenik ipak ne odgovara, mogu ga zamijeniti za drugi iz istog predmeta  – poručuju iz Antikvarijata.

U Antikvarijatu Judita također ćete pronaći i cjelokupan školski pribor, bilježnice i školske torbe, a plaćati možete gotovinom i karticama. Radno vrijeme Judite je radnim danom od 9 do 14 sati, te od 17 do 20 sati. Subotom rade od 8 do 12.30 sati.

Posjetite Antikvarijat Judita što prije i osigurajte si ljeto bez briga oko nabavke školskih udžbenika.


Pratite nas i na društvenim mrežama: