Shopping centar Dalmare u iščekivanju najpoznatijeg djedice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Shopping centar Dalmare, u petak u 17 sati dovodi najpopularnijeg bradonju u sklopu predstave ‘Putovanje Djeda Božićnjaka’ uz fotografiranje te radionicu božićne jelke od 15 do 19,30 sati.

Bolje se pripazi, bolje nikoga ne gazi, bolje čuvaj prijatelje stare jer Djed Božićnjak dolazi u shopping centar Dalmare. Na svom putu oko svijeta nema puno vremena za stajanje, no najpoznatiji djedica odlučio je predahnuti i zabaviti se u šibenskom shopping centru na glavnom trgu.

Kako mu polazi za rukom u rekordnom roku dostaviti poklone na svačiji prag otkrit će svim malenim gledateljima koji će se nakon predstave imati priliku družiti se i fotografirati s glavnim bradonjom te osigurati trenutke za pamćenje.

A kako bi svaki mališan spojio ugodno s korisnim, Dalmare istog dana od 15 do 19,30 sati organizira radionicu  u kojoj će naučiti kako izraditi pravu božićnu jelku i pritom ukrasiti jelku na glavnom trgu centra.

Neće mirovati niti igraonica Happyland na drugom katu šibenskog shopping centra Dalmare. Od 19. do 23. prosinca od 16 do 17,30 svi mali umjetnici doći će na svoje uz slikanje i kreiranje  zimskih čarolija, a osim posebne radionice, svaki ponedjeljak je rezerviran za dojmove o Djedu Božićnjaku, utorak za facepainting, srijeda za izradu ukrasa i jelki, a četvrtak za čestitke. Glavno događanje u petak bit će posvećeno darivanju ili izradi poklona djeci kojima su najpotrebniji. A najveće iznenađenje tek slijedi, nagradna igra za sve sudionike, s glavnom nagradom proslave najposebnijeg rođendana.

I tu priči nije kraj jer je shopping centar Dalmare pripremio nagrade i za veliku djecu. U tijeku je nagradna igra koja do 29. prosinca nagrađuje sve kupce koji ostvare minimalan iznos od 200 kuna, ispune kupon, pričvrste račun i ubace ga u posebnu kutiju. Vrijedi iskušati sreću jer možda ćete upravo vi, 30. prosinca, otvoriti pjenušac uz novi Samsungov TV, prijenosno računalo, mobitel Samsung ili poklon bon u iznosu od tisuću kuna.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.