S ProAutomatikom do velikih ušteda: Zima se bliži, počnite razmišljati o grijanju koje čuva novac!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jesen je pokucala na vrata, a to znači niže temperature zraka i skori početak grijanja privatnih i poslovnih prostora u kojima boravite. Zato je sada pravo vrijeme da počnete razmišljati o idealnom načinu grijanja koje će vam štedjeti novac i pritom vaš dom ili poslovni prostor učiniti ugodnim i toplim mjestom. Svi odgovori nalaze se samo na jednoj adresi, u najvećem centru klima uređaja u Dalmaciji – u ProAutomatici u Bilicama!

Dizalice topline i podno grijanje

Dizalice topline, poznate još kao i toplinske pumpe, koriste energiju iz zemlje, podzemnih voda ili zraka i preko sustava grijanja prenose toplinu u stambeni prostor. Riječ je o sustavu koji izvlači toplinu iz okoliša i prosljeđuje je u stambeni prostor. One, dakle, koriste visokih 75 posto energije iz prirode što ih stavlja u prednost jer nisu ovisne o energentima. S druge strane, nema štetnih emisija, a jednostavna tehnologija osigurava i niske troškove održavanja. Zbog svega navedenog, jasno je zašto dizalice topline postaju sve popularnije.

– Dizalice topline u kombinaciji s podnim grijanjem čine energetski najprihvatljivije sustave grijanja. U ProAutomatici u ponudi imamo vrhunske Daikin dizalice topline, sustave podnog grijanja, ventilokonvektore i solarne sustave za zagrijavanje vode. Našim klijentima savjetujemo da nas kontaktiraju i zatraže ponudu za kvalitetan i energetski učinkoviti sustav grijanja njihovog doma, ili nas posjete na adresi Novo naselje 19e i od naših educiranih stručnjaka doznaju sve što ih zanima – poručuju iz ProAutomatike.

Za pobornike klima uređaja, Gree Fairy upravo je na akciji

ProAutomatika, najveći klima centar u Dalmaciji, u ponudi ima preko 50 modela klima uređaja, a među brendovima se izdvajaju Toshiba, Mitsubishi Electric, Daikin i Gree klima uređaji. Upravo potonji, Gree Fairy, na akciji je u ProAutomatici!

Radi se o klimi koja je specijalizirana za grijanje, a s obzirom da je opremljena najnovijom inverterskom tehnologijom G10, uštedjet će vam energiju i do 60 posto! Od ostalih klima uređaja izdvaja je i suvremen dizajn unutrašnje jedinice, a kako pripada energetskom razredu A+ odnosno A++, možete biti sigurni u uštedu u potrošnji i manje račune za struju.

Posjetite ProAutomatiku i na vrijeme odaberite idealan sustav grijanja za vaš prostor. Radno vrijeme klima centra je od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, dok subotom radi od 8 do 12 sati.


Pratite nas i na društvenim mrežama: