Domaće i zdravo

S Agro Malešom nema zime: Posjetite njihove trgovine i priuštite nepcu užitak s neba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Poznati brend šibensko-kninske županije Agro Maleš svoje trgovine s ukusnim mesnim delicijama nudi na osam mjesta diljem županije i to na Šubićevcu, u Ražinama, centru grada, na Tromilji, dvije u Vodicama te u Tisnom i Jezerima.

 

Osim prodavaonica iza imena Agro Maleš krije se čitava mesna industrija u vidu dviju pršutana u Rakovom selu odnosno Mirloviću. Sami proizvode pršut, pancete, pečenice, a u pogonima za preradu mesa proizvode i svoje teleće hrenovke, buncek, nogice, vrat, kosti i ostale mesne prerađevine, a sve to i više možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

U Agro Malešu nastoje nabavljati meso isključivo s hrvatskih farmi osim mortadele koja je original iz Bologne. U Mirloviću se nalazi i farma životinja na kojoj uzgajaju ovce, koze i krave, a u seoskoj idili Danila nalazi se i šest hektara vinograda odsnosno 30 tisuća loza.

Vino koje možete naći na policama trgovina Agro Maleš su dobro poznate domaće sorte poput Debita, Plavine, Maraštine i Pošipa te Cabernet Sauvignon.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.