Rolada od piletine i tunjevina s domaćim uštipcima? Petrus za subotu priprema nove savršene menije uz kvalitetan jazz

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Restoran Petrus na Banju, nakon iznimno uspješno odrađene prve subote u znaku bogatog menija u tri slijeda i odlične atmosfere ispunjene dobrom glazbom, i ove subote nastavlja u istom tonu, samo uz nove menije i novu glazbenu podlogu – Mate Skračić Adaptive Quartet!

Mesni meni ovog puta sastavljen je od salate Caprese s mozzarellom, svježim rajčicama, bosiljkom i pestom genovese, krem juhe od tikvica i poriluka te rolade od pilećeg filea sa pršutom i sirom na pireu od slatkog krumpira. Upotpunite tri slijeda jela čašom rosea Kalelarga Smilčić, i uživajte u odličnoj hrani.

Ako biste radije isprobali riblji meni, na repertoaru će se ove subote naći pašteta od tunjevine s domaćim uštipcima, domaći crni rezanci s kozicama i šalšom, te hobotnica s roštilja u omotaču od pršuta i sira s palentom i wok povrćem, a uz jela će se savršeno sljubiti Maraština Smilčić kao preporuka šefa kuhinje.

Cijena oba menija je 180 kuna kao i dosad, a svi oni kojima je trodijelni meni ipak previše, slobodno mogu naručiti neko od jela a la carte i uživati u bogatstvu okusa Petrus kuhinje.

Kada izvrsnoj hrani dodate odličan jazz po kojem je poznat Mate Skračić Adaptive Quartet, dobit ćete garanciju jedinstvene zabave uz bogat stol. Stoga nemojte čekati posljednji trenutak, već svoj stol u Petrusu rezervirajte na vrijeme na broj 092 3302 992 ili 095 3630 454.

Dobrim vijestima iz Petrusa ni tu nije kraj, jer svi vi koji ne stignete rezervirati stol za subotu, riblje i mesne trodijelne menije možete isprobati bilo kojeg drugog dana. Restoran je otvoren svakog dana od 15 sati. Dobrodošli!


Pratite nas i na društvenim mrežama: