Baš sve što treba za hlađenje privatnog ili poslovnog prostora

Pro Automatika – najveći centar klima uređaja u Dalmaciji, uz popuste na uređaje i ugradnju jedina je postaja na putu do vaše nove klime

Promo
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Najveći centar klima uređaja u Dalmaciji, PRO AUTOMATIKA d.o.o., nudi široku paletu klimatizacijskih uređaja za vaš dom ili radni prostor. Svi kvalitetni brendovi na jednom mjestu, uz popuste na uređaje i ugradnju, čine ovaj centar jedinom postajom na kojoj se trebate zaustaviti na putu do Vašeg novog klima uređaja.

Od klasičnih klima uređaja do suvremenih dizalica topline i podnih grijanja,  baš sve što trebate za grijanje i hlađenje svog privatnog ili poslovnog prostora, pronaći ćete u ProAutomatici u Bilicama.

– Ako ste u potrazi za kvalitetnim klima uređajima, dolaskom u naš prodajni salon,  gdje su na raspolaganju izložbeni modeli svih brendova, naše će se iskusno osoblje pobrinuti da na svako tehničko pitanje bude odgovoreno upravo onako kako treba, a ukoliko tražite stručan savjet i kvalitetnu ponudu , na pravom ste mjestu – poručuju, a naglašavaju da nakon uspješno obavljene isporuke i ugradnje , njihovi serviseri brinu o Vašem sustavu grijanja ili klimatizacije za vrijeme ali i nakon isteka jamstvenog roka.

Vodeći se vizijom razvoja, PRO AUTOMATIKA d.o.o. postala je vodeći centar za klimatizaciju na području Dalmacije.

– Naš posao nije samo prodaja klima uređaja. Briga o našim kupcima i ugrađenim klima uređajima traje za cijelo vrijeme korištenja i životnog vijeka uređaja. Na taj način gradimo povjerenje i održavamo dugoročne odnose s klijentima-kupcima, nudeći im vrhunske uređaje i rješenja prilagođena njihovim individualnim potrebama i željama – govore.

Na njihovoj web starnici možete više informacija o klima uređajima u ponudi, proslitati kataloge te uz pomoć virtualnog asistenta doznati koji bi proizvod bio idealan za Vas ili posjetiti izložbeni salon PRO AUTOMATIKA d.o.o u Bilicama te se osobno uvjeriti u njihovu profesionalnost na adresi  – Novo naselje 19 E, radnim danom od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 12 sati.


Pratite nas i na društvenim mrežama: