Palace agencija za nekretnine i konzalting vaš je ključ za dom iz snova

Ako ste u potrazi za savršenim domom, svratite u ulicu Matije Gupca 10 i prepustite se u ruke uigrane šibenske ekipe Palace agencije za nekretnine i konzalting. Iako novootvorena, Palace agencija za nekretnine zadovoljava sve vaše želje, a za razliku od ostalih, nude i konzalting što je danas jedan od važnih segmenata svih respektabilnih agencija za nekretnine.

palace 141217 2

Ulaskom u Palace agenciju za nekretnine i konzalting baš sve brige oko traženja savršenog doma prepuštate u ruke profesionalaca. Prateći svjetske trendove, uz dom iz snova, nude potpune geodetske, arhitektonske i pravne usluge. Nakon kompletnog konzaltinga od zemljišta do krova, Palace agencija nudi vam i potpuni namještaj koje će projektant izraditi po vašim željama i mjerama.

palace 141217 3

Najveća prednost novootvorene agencije je što doista ne morate lutati rješavajući birokratske zavrzlame- Palace agencija to će obaviti umjesto vas.

U ugodnom ambijentu ureda odaberite dom iz snova i sve prepustite vrhunskoj šibenskoj ekipi, te samo uzmite ključ u ruke. Toliko je jednostavno.

palace 141217 6

palace 141217 4 palace 141217 5

Među ostalima, ovog tjedna Palace Real estate agency and consulting izdvajaju dvije atraktivne nekretnine:

Kuća u Varošu s dva odvojena stana  i površinom od 123 metra četvorna, po cijeni od 85 tisuća eura.

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/kuca-sibenik-katnica-100-m2-oglas-24194750

Građevinsko zemljište u Pirovcu, na atraktivnoj lokaciji u centru, površine 687 metara četvornih za 120 tisuća eura.

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/gradevinsko-zemljiste-pirovac-687-m2-oglas-24193686

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.