'Šokirao sam se dobivenim iznosom'

Otkup zlata uz besplatnu procjenu i isplatu u gotovini? Može, u Auro Domusu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izdašne isplate u gotovini, odmah i na licu mjesta, razlog su zbog čega stanovnici Šibenika, ali i ljudi diljem Hrvatske vole koristiti uslugu otkupa zlata, otkrili su iz tvrtke Auro Domus, inače najveće hrvatske kompanije specijalizirane za trgovinu plemenitim metalima.

Korona-kriza izrazito negativno je utjecala na stanje gospodarstva, ali i kućne budžete. Zato sve više građana koristi izrazito visoke cijene zlata kako bi stari nakit, satove, zlatne zube ili srebrninu pretvore u gotovinu.

Pritom će i dobro zaraditi, jer prosječna isplata u poslovnicama Auro Domusa premašivala je 2.500 kuna! No nije rijetkost da građani zarade i nekoliko desetaka tisuća kuna.

Ono što je najvažnije jest da je procjena potpuno besplatna. Ništa ne košta doći u poslovnicu tvrtke Auro Domus i provjeriti kolika je vrijednost starog nakita ili drugih predmeta od zlata i srebra.

Također, procjena klijente ne obvezuje. Ako nisu zadovoljni dobivenim iznosom, mogu u bilo kojem trenutku odustati od otkupa zlata. Dogodi se, ponekad, da vrijednost zlata nije u skladu s očekivanjima. Najčešće je to posljedica situacije u kojoj su predmeti bili pozlaćeni ili se radilo o kakvoći zlata puno manjoj od uobičajene.

Međutim, daleko češće se događa da se klijenti nakon besplatne procjene šokiraju ponuđenim iznosom. Upravo takvu priču imao je klijent koji je na procjenu donio staru, slomljenu narukvicu i iznenadio se kada mu je za nju ponuđeno više od deset tisuća kuna. S dobivenim novcem, u gotovini, platio je dugove i okrenuo novi list u životu.

Također, otkup zlata nije samo izvor prihoda za najsiromašnije. Prema analizi koju je proveo Auro Domus, veće količine u otkupu znak su da su tu djelatnost dobro prihvatili i imućniji građani, kojima ipak isplate u visini jedne ili više prosječnih plaća itekako mogu poboljšati kućni budžet.

Auro Domus svoje poslovnicu ima i u Šibeniku, a možete ih pronaći na adresi Ante Starčevića 3.

Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.