Ne znate što pokloniti za Božić? Škrinjica srebrnog blaga čeka vas u Argentumu u centru Šibenika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Blagdani već naveliko kucaju na vrata, a pitanje ‘što pokloniti ovog Božića’ kao da se već osjeća u trgovinama. Tražite li poseban poklon za vama dragu osobu, pravi izbor definitivno je nakit u Argentum srebrnarnicama! Posjetite ih u šibenskoj Kalelargi i oduševite se jedinstvenim i upečatljivim komadima nakita za vaše najdraže!

Škrinjica srebrnog blaga u srcu Šibenika krije neodoljive modne dodatke, a omiljeni nakit obogaćen je cirkonima i bojama poput grimizne, kraljevsko plave i raskošne ljubičaste. Naušnice, ogrlice, prstenje i narukvice pronaći ćete u Argentum srebrnarnicama i više nećete imati potrebu tražiti negdje drugdje poklon.

Pssst, otkrit ćemo vam tajnu. Najupečatljiviji komad sezone je nakit u obliku listova s potpisom najcjenjenijih hrvatskih majstora zlatara! Naušnice i ogrlice s motivom lišća dolaze u tri srebrne varijante – žutoj, nježnoj rose gold pozlati i klasičnoj izvedbi.

A najbolje od svega jest vijest da već sada možete iskoristiti popuste do 50 posto i zaogrnuti se srebrnim sjajem iz nove kolekcije ili kupiti poklon za pod bor i oduševiti vama dragu osobu.

Za više informacija posjetite www.argentum.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: