Najstrašnija noć u gradu bila je u Dalmare shopping centru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U shopping centru Dalmare održan je u subotu ‘strahovito’ dobar Halloweena. Stigle su tamo vještice, duhovi, mačke, bundeve i čudovišta pa je mogla početi najbolja kostimirana zabava u gradu i okolici.

dalmare hall (5)

Noć vještica ili Halloween već je poznata pojava na našim prostorima, a djeca su je provela uz ‘Ženu mačku’, ‘Bubimira, Bubimiira, Bubimiiira’ i ostale strašne uzvanike.

dalmare hall (19)

Čekao ih je i bogat program igara, od ‘Tajne čarobnog šešira’ do ‘Kutije hrabrosti’ koja izaziva one najhrabrije da gurnu ruku u kutiju i prepoznaju o kojoj je smicalici riječ. Za sudjelovanje i hrabrost dijelile su se diplome, a najbolja maska dobila je poseban poklon paket.

dalmare hall (21) dalmare hall (20) dalmare hall (18) dalmare hall (17) dalmare hall (16) dalmare hall (15) dalmare hall (14) dalmare hall (13) dalmare hall (12) dalmare hall (11) dalmare hall (9) dalmare hall (8) dalmare hall (7) dalmare hall (6) dalmare hall (4) dalmare hall (3) dalmare hall (2)

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.