Marijana je u Medicinskom centru Vodice ostvarila svoj san: Celulitu i obujmu rekla sam ‘zbogom’!

Šibenski portal/Promo

Sanjate o tijelu bez celulita, smanjenju obujma, licu bez bora, zategnutoj koži ili ublažavanju strija? Novac ste već nebrojeno mnogo puta potrošili na razne kreme, preparate i tretmane, a u konačnici cilj niste postigli? Do ostvarenja vaših snova dijeli vas samo jedan korak, jer Studio za njegu tijela i kose ‘Sorriso’, u suradnji s Medicinskim centrom Vodice, prvi i jedini u Dalmaciji nudi potpuno bezbolno rješavanje vaših problema! Što je najbolje od svega, rezultate ćete vidjeti već nakon prvog tretmana, jer aparat Venus Legacy zaista radi čuda na vašem tijelu!

Prvi i jedini uređaj odobren od strane najrigoroznije Američke agencije za hranu i lijekove (FDA), neinvazivnom metodom oblikuje tijelo, uklanja celulit i radi na tonusu kože, a ima učinak nekirurškog ‘faceliftinga’ zbog poticanja prirodne proizvodnje kolagena.

mcv

– Njegova posebnost je u multipolarnoj radiofrekvenciji i pulsnom elektromagnetskom polju. Radiofrekvencijom dobivamo poboljšanje tonusa i uklanjanje celulita, dok elektromagnetsko polje radi na neovaskularizaciji, odnosno stvaranju novih kapilarica koje hrane tkivo. Stoga su rezultati puno dugotrajniji i bolji nego kod obične radiofrekvencije, istaknula je specijalistica dermatologije Iva Bojčić na prezentaciji jedinstvenog u svijetu Venus Legacy aparata.

venus

Aparat je potpuno siguran za kožu klijenta, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana!

– Preporučeni broj tretmana je šest, no sve ovisi o stanju kože. Tretmani se rade jednom tjedno, nuspojava na koži osim minimalnog crvenila nema, a osjećaj topline od radiofrekvencije iznimno je ugodan, objasnila je dr. Bojčić, a njezine riječi potvrdila je i klijentica Marina koja se podvrgnula tretmanu.

Odlučite li se na mijenjanje vlastitog izgleda potpuno bezbolnim i sigurnim putem, doktori i educirani kozmetičari u ‘Sorrisu’ i Medicinskom centru Vodice stoje vam na raspolaganju. Kombinacijom neinvazivnih tretmana uz Venus Legacy, pridržavanjem savjeta nutricionista koji vam stoje na raspolaganju u Medicinskom centru, vježbom i detoksikacijom za vrijeme tretmana, konačno ćete postići izgled o kakvom ste dosad mogli samo sanjati.

mcv3

U pola cijene obrišite umor i godine s lica sve do kraja siječnja!
Aknama, mrljama, borama i opuštenoj koži recite ‘zbogom’ jednom zauvijek, i do kraja siječnja ostvarite nevjerojatnih 50 posto popusta na kombinirane pakete tretmana!

Ovisno o željama klijenata slažemo tretmane i dogovaramo pakete. Svakoj klijentici i klijentu pristupamo individualno i u dogovoru s liječnikom, radimo vaganja, mjerenja i kontrole, a sve s ciljem postizanja najboljih mogućih rezultata. Suradnja je ključna u tretmanima, kako bi zadovoljstvo bilo obostrano, poručuju iz Medicinskog centra Vodice koji se nalazi u sklopu Dental centra Dubravica.

– Objavila sam rat celulitu i obujmu i rekla im ‘zbogom’. Smanjio mi se obujam struka i bedara za dva centimetra, a koža stražnjice mi je osjetno čvršća i guza je podignuta, sretna je Marijana K. koja čeka svoj peti tretman.

foto

Dogovorite i vi već danas konzultacije na broj 091 6046-780 ili na e-mail medicinskicentar.vodice@gmail.com i odlučite se na promjenu! Već nakon prvih pola sata ugodnog tretmana uz Venus Legacy osjetit ćete razliku, a zamislite tek vašu preobrazbu nakon maksimalno dva mjeseca! I Marijana se ispočetka dvoumila, a sada ponosno pokazuje svoje tijelo…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.