Novo gastronomsko putovanje

FOTO Pizzeria & caffe bar Victoria ide korak dalje: Veliki izbor novih jela, a baš sve je homemade

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pizzerija & caffe bar-u Victoria na Baldekinu otišla je korak dalje i u svoju kuhinju uvrstila nova jela, pa osim pizza i lasagna ma maovom jelovniku su tacosi, salate, wok, razni burgeri, panuozzo sendviči i deserte. Bilo da dolazite poslovno ili s obitelji u pizzeriji Victoria uvjereni su da ćete kušati njihove specijalitete i sigurno pronaći nešto što volite.

U svojoj ponudi već imaju tradicionalne napolitanske panuzzo sendviče od mortadelle, pršut-šunka i klasični šunka -sir. Sendviči su sa dodacima mozzarelle, rukole, Grana Padana, kreme od crnih napolitanskih maslina i detterini rajčica. Zalogaj idealan za svako doba dana.

 

– Ovo je lokal koji je od početka zamišljen kao pizzeria, ali želja nas je uvijek  vukla da ponudimo nešto više od toga. Osim pizza koje imamo u našoj ponudi i s kojom su naši gosti veoma zadovoljni, odlučili smo proširiti naš asortiman. Ono što bismo htjeli istaknuti je to da je sve homemade, odnosno sve namirnice mi radimo ovdje. Od umaka, mesa pa sve do bubica za burgere. Meso prerađujemo sami jer želimo da ono bude uvijek izvrsne kvalitete  – rekli su nam vlasnici pizzerije Petar Petković i Alen Belamarić.

Osim mesa i umaka, dodaci su sirevi cheddar, mozzarella ili škripavac, kiseli krastavci, luk, džem od luka, rajčice i ukiseljena ljuta paprika.

U svojoj ponudi imaju salate od piletine i kozica sa dodacima basmati riže, krastavce sa sezamovim uljem, cherry rajčice, kukuruz, grašak, zelena salata, umak chilli, ukiseljena mrkva i đumbir. Od tacosa ističu tacos piletina i tacos pull pork sa dodacima ukiseljenog crvenog luka, rotkvice, jabuke i raznih umaka.

Osim salata i tacosa na njihovom jelovniku možete pronaći i azijske specijalitete od kojih se  ističe wok kojeg pripremaju na tri načina; s piletinom, svinjetinom ili kozicama s dodacima basmati riže, kupusa, mrkve, celera, brokule, ananasa i umaka.

Za sve ljubitelje slatkog u svoju ponudu uvrstili su i deserte tiramisu u čaši, cheesecake u čaši i semifredo od badema u umaku od karamela.

– Želimo istaknuti taj naš adut, a to je da sve radimo sami. Čisto sumnjamo da u ovom trenutku netko u Šibeniku ima sve homemade – zaključio je Petković.

Inače, sve novosti iz Victorije možete pratiti na njihovom Facebook i Instagram profilu pizzeria­­­­­­ˍcaffebarˍvictoria. Radno vrijeme je od 8 do 23 sata, osim ponedjeljka kada su zatvoreni.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.