dobartek.hr stigao u Šibenik! Naručivanje hrane nikad nije bilo brže i jednostavnije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

dobartek.hr, online servis za naručivanje hrane koji je na tržištu prisutan od 2013., dostupan je i korisnicima u Šibeniku. Prisutnost servisa dobartek.hr šibenske će ugostitelje povezati s korisnicima naviknutima na digitalna rješenja koja im štede vrijeme i uklanjaju potrebu za telefonskim naručivanjem koje postaje stvar prošlosti.

Kako funkcionira online naručivanje hrane? Proces je iznimno brz i vrlo jednostavan. Korisnik otvori stranicu www.dobartek.hr na svojem računalu ili pametnom telefonu, odabere grad i kvart u koji želi dostavu, a onda dobije pregled restorana koji tamo dostavljaju. Zatim odabere željeno jelo, upiše podatke za dostavu, pričeka potvrdu od restorana i hrana stiže. Zaista je toliko jednostavno!

– Šibenik nam je već neko vrijeme u fokusu i iznimno smo sretni što će i naši Šibenčani i Šibenčanke moći lako i jednostavno do omiljene spize na dobartek.hr. Uvijek smo otvoreni za prijedloge i dvosmjernu komunikaciju s korisnicima i ugostiteljima tako da vjerujemo da inicijative neće nedostajati i da ćemo dugo uspješno surađivati –  istaknula je direktorica Vedrana Biličić.

U ponudi restorana u Šibeniku na dobartek.hr trenutno su dostupni Buffet Šešula, Pizzeria Forum i Fast food 022, a ponuda će se uskoro dodatno proširiti, pogotovo s obzirom na želje korisnika koje uvijek rado uvažavamo.

Inače, dobartek.hr je online servis za naručivanje hrane dostupan u Splitu, Zagrebu, Kaštelima, Solinu i Šibeniku, a postoji od 2013. godine. Restoranima daje pristup novom segmentu tržišta dok korisnicima omogućuje brzu i jednostavnu online narudžbu omiljenih jela. dobartek.hr neprestano ulaže u unapređenja kako vlastitog poslovanja tako i poslovanja svojih partnera, vodeći brigu o  svojim korisnicima.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.