Dalmare priprema nezaboravne uskrsne blagdane, pogledajte što vas čeka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Za sve mališane i one koji se tako osjećaju, Dalmare i ove godine priprema nezaboravne uskrsne blagdane. Ne propustite uskrsno zagrijavanje svakog dana od 15. do 19. travnja na glavnom trgu centra te 20. travnja poseban program ‘Uskrs u Dalmare centru’ uz mnoge prigodne aktivnosti i iznenađenja

Uskrs je pred vratima. Dalmareovima, naravno, a do njih će doskakutati omiljeni zeko koji će prirediti nezaboravno odbrojavanje do ovog najvećeg kršćanskog blagdana.Zato oslobodite svoj raspored, povedite mališane na glavni trg centra i pridružite se dugoušku i njegovim pomoćnicima svakog dana od 15. do 19. travnja od 17.30 do 19.30 sati.

Zaboravite na uskrsne pripreme jer će se za njih pobrinuti upravo vaši najmlađi koji će, uz omiljenog zeku, izrađivati posebne pisanice i druge uskrsnje dekoracije u sklopu kreativnih radionica.

Kako bi u potpunosti doživjeli čari Uskrsa, u subotu, 20. travnja vam poklanjaju ‘Uskrs u Dalmare centru’ od 11 do 13 sati te od 17 do 20 sati. Očekuje vas neumorni zeko s nezaobilaznim kreativnim radionicama, velikom potragom za pisanicama i raznim igrama,  a koliko ste sretne ruke možete provjeriti na velikom uskrsnom bingu. Nagrade ne smiju otkriti kaže zeko, zato skoknitedo Dalmarea i dočekajte Uskrs na pravom mjestu s pravom ekipom.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.