Novitet su i baloni s backdrop instalacijom

Atelje Artistik ukrasit će vaše najsretnije životne trenutke, a vlasnica Daniela uvijek je u korak s trendovima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iako još uvijek traje epidemija koronavirusa, to ne znači da više ne smijemo slaviti važne događaje. Ukoliko planirate vjenčanje, djevojačke zabave, rođendane i krštenja, Atelje Artistik je tu za vas. Savršene dekoracije i buketi specijalnost su vlasnice Daniele, a odnedavno u ponudi ima i posebne balone.

Trendovi se stalno mijenjaju, a Daniela je uvijek u korak s njima. Kako bi sve vaše važne prigode ostale zabilježene na fotografijama kao divne uspomene, Danijela će vam pripremiti savršenu kulisu – balone s backdrop instalacijom.

– Za osmišljavanje jedne ovakve instalacije treba minimalno sedam dana, jer uz balone ide grafički dio, poput tiskanja i osmišljavanja loga i ideje cjelokupne instalacije. Bilo da vaši mališani vole bagere, Pepu Pig, Mickey Mousea, ili ako se radi o svečanoj prigodi, mi se lako prilagodimo i brzo osmislimo idejno rješenje vaše instalacije s likovima iz omiljenih crtića – kaže Daniela

Na vama je samo da izaberete boje i uživate u dekoracijama koje će oduševiti baš sve. Također, vašim mališanima možete priuštiti i tematski rođendan, sve u skladu s vašim željama. Atelje Artistik u ponudi ima i posebne personalizirane pakete za dječje rođendane, te krštenja i pričesti, u koje su uključene i zahvalnice.

Ako nemate ideju što pokloniti dragoj osobi, cvijeće je uvijek dobra ideja. Oduševite ih flower boxom ili wrap buketom.

Iz Atelje Artistika poručuju kako je najvažnije javiti se na vrijeme, poglavito za rođendane i krštenja.

– Iako smo u epidemiji korone, planiranje je najvažniji dio posla. Kako bi sve bilo onako kako vi zamislite, javite se barem tjedan dana prije kako bismo, u dogovoru s vama, mogli napraviti sve u skladu s vašim željama.

Atelje Artistik nalazi se u Vodicama, u Ulici Ante Udovičića Kule 4, a više informacija možete saznati na Instagramu ili Facebooku, te na broju 095 899 4769. Također, više o backdrop instalacijama saznajte na Facebook stranici Baloni Šibenik/Vodice.


Pratite nas i na društvenim mrežama: