Ivan Ninić: Građanskim neposluhom borit ćemo se da vratimo sve što je Šibenik izgubio

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ivan Ninić predstavio je danas svoju nezavisnu listu sastavljenu od poduzetnika, gospodarstvenika i članova udruga s kojom izlazi na lokalne izbore. Danas je ponovio ono što već dugo ponavlja za govornicom šibenskog Gradskog vijeća kako je Šibenik ostao bez najvažnijih institucija.

-Šibenik je danas samo županijsko središte, od institucija ostao nam je još samo Županijski sud! Pozivam sve građane da na izborima glasaju za treću opciju, za ljude koji će se suprotstavljati daljnjem srozavanju Šibenika – poručio je Ninić dodavši kako će njegova grupa nezavisnih protestirati građanskim neposluhom kako bi se vratilo sve ono što je Šibenik izgubio.

Živko Mikulandra, drugi na Ninićevoj listi, kritizirao je aktualnog gradonačelnika Antu Županovića što se nije angažirao kada je hotelska kuća Solaris renovirala hotel Ivan kojeg su uređivali radnici s prebivalištem izvan Šibenika.

-Mene bi bilo sram da sam gradonačelnik da na to nisam utjecao, tako nešto Zadar sebi nikad ne bi dopustio – kazao je Mikulandra koji je obećao, ukoliko uđe u Gradsko vijeće, boriti se za projekt navodnjavanja Donjeg polja jer se kaže isti može financirati kroz europske fondove ili oborinskim vodama sa Poda.

-Ako mi netko ne vjeruje neka dođe u moj staklenik vidjeti moje pomidore, uhvatimo se onog što imamo – zaključuje Mikulandra.


Pratite nas i na društvenim mrežama: