Crnoja više nije ministar, podnio ostavku

“U protekla dva dana sve smo razglabali, predočio sam dokumente pravnim ekspertima koji su zaključili da nema krivice koja mi se stavlja na teret. Podnio sam ostavku jer ne želim biti uteg ovoj Vladi. Premijeru sam dao ostavku”, kazao je Mijo Crnoja.

Ministar branitelja Mijo Crnoja podnio je ostavku samo šest dana nakon što je izabran na tu funkciju.  Dogodilo se to poslije dva dana rasprava, koje uključuju i sinoćnji maratonski sastanak premijera Oreškovića, potpredsjednika Vlade Karamarka i Petrova s Crnojom. Optužbe da je više puta prijavljivan za fizičko nasilje i da je bio prijavljen na lažnoj adresi, zapečatile su mu ministarsku funkciju. Crnoja će u povijest ući kao ministar s najkraćim stažem u Banskim dvorima.

“U protekla dva dana sve smo razglabali, predočio sam dokumente pravnim ekspertima koji su zaključili da nema krivice koja mi se stavlja na teret. Podnio sam ostavku jer ne želim biti uteg ovoj Vladi. Premijeru sam dao ostavku”, kazao je Crnoja.

“Pozdravljam sve hrvatske branitelje”, dodao je.

izvor:net.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.