Dujić: Samo u 9. izbornoj jedinici HDZ prešao čak 50 posto glasova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predsjednik županijskog HDZ-a Nediljko Dujić zadovoljan je prvim rezultatima izlaznih anketa po kojima lista te stranke u 9.izbornoj jedinici  dobiva osam saborskih mandata.

– Prve izlazne ankete govore da smo u mandatima podjednaki s Narodnom koalicijom, a ja tijekom večeri, do ponoći očekujem da će HDZ imati barem mandat jedan više, na državnoj razini. Što se tiče naše izborne jedinice, vidi se da smo dobili preko 50 posto glasova, da je raspored mandata osam, četiri, dva u našu korist, za sada. Mi vjerujemo da bi mogli doći i blizu devetog mandata. U svakom slučaju, iznimno smo zadovoljni jer je HDZ jedino u 9. izbornoj jedinici prešao 50 posto glasova, kaže Nediljko Dujić, predsjednik županijskog HDZ-a i kandidat za Hrvatski sabor.

dujic

U izbornom stožeru županijskog HDZ-a, od istaknutih članova trenutačno su šibensko-kninski župan Goran Pauk i Ivica Poljičak, predsjednik šibenskog Gradskog vijeća.

dujic2


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.