Županijske nagrade Milivoju Blaževiću, kulturnoj udruzi ‘Miljevci’, zboru ‘Sveti Mihovil’…

U petak, 16. svibnja održat će se svečana sjednica Županijske skupštine povodom Dana Šibensko-kninske županije koji se obilježava 17. svibnja. Na svečanoj sjednici župan Goran Pauk uručit će nagrade i priznanja zaslužnim pojedinicima. Nagrada Šibensko-kninske županije dodijelit će se mr.sc. Milivoju Blaževiću, profesoru povijesti zbog razvoja i unapređenja arhivske djelatnosti na području Šibensko-kninske županije te kulturno-umjetničkoj udruzi ‘Miljevci’  zbog desetogodišnjeg očuvanja i promicanja tradicijske kulture sedam miljevačkih sela.

Grb Šibensko-kninske županije bit će uručen Muškom pjevačkom zboru ‘Sveti Mihovil’,  Dušku Vuletiću zbog iznimnih zasluga u kulturi, sportu, kao i ostalim zbivanjima u Gradu Šibeniku i šire te Humanitarnoj udruzi ‘Daj 5 od srca’.

Plaketa Šibensko-kninske županije dodijelit će se  županijskom Društvu multiple skleroze, Fotoklubu Šibenik i betinskom brodograditelju Milanu Jadrešiću.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.