Zbog velikog interesa, The National će na tvrđavi održati još jedan koncert

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Omiljeni rock’n’roll izvođači milijuna fanova diljem svijeta, bend The National održat će čak tri uzastopna koncerta u Šibeniku u sklopu prvog izdanja SuperUho Festivala!  Naime, nakon što je koncert zakazan za 2. kolovoza na tvrđavi Svetog Mihovila nedavno rasprodan, organiziran je dodatni, novi koncert i to 1. kolovoza, a koji će se održati u spomenutoj, restauriranoj  tvrđavi Svetog Mihovila, niti dva mjeseca nakon njenog otvaranja.  Novi koncert tako postaje dio  trodnevne mini turneje benda The National po Šibeniku, čime taj grad staje uz bok svjetskim gradovima poput New Yorka, Chicaga, Toronta i Austina!

TVRĐAVA SV

O pojedinostima i zanimljivim detaljima novonajavljenog koncerta The National  u Šibeniku  govori direktor festivala Mate Škugor:

–  Budući je sada potpuno jasno da će dnevne ulaznice za prvi dan festivala SuperUho biti rasprodane, a kako je njihov samostalan koncert na Tvrđavi Svetog Mihovila rasprodan još prije tjedan dana, s grupom The National dogovoren je još jedan nastup koji će se na Tvrđavi Svetog Mihovil održati u petak, 1. kolovoza 2014. Iznimno nam je zadovoljstvo što je s ovim koncertom Šibenik ušao u probrano društvo gradova u kojima su The National dosad svirali tri dana u niz,u a to su ni manje ni više nego New York, Chicago, Toronto i Austin. Budući je u svim navedenim gradovima, a uvjereni smo da će tako biti i u Šibeniku, značajan dio publike pohodio sva tri koncerta, tako su se liste izvedenih pjesama uvelike razlikovale, ili da budem precizniji, čak 40% izvedenog materijala je bio različit – objašnjava Škugor te dodaje kako je objava ovog nastupa dijelom najave zadnjih koncerata koje će The National odsvirati u sklopu turneje duge godinu i pol, a kojom promoviraju aktualni album “Trouble Will Find Me”.  – Tako je Hrvatska među onim rijetkim zemljama koje su se našle u prvoj i zadnjoj objavi vezanima uz tu turneju, nakon koje The National neće biti koncertno aktivni barem dvije godine – zaključuje.

the_national

Broj ulaznica za nastup 1. kolovoza benda The National  u sklopu mini turneje po Šibeniku na tvrđavi Sveti Mihovil bit će limitiran na 800. S obzirom da je koncert sjedeći, ulaznice će biti numerirane čime će svakom posjetitelju biti omogućen intiman i neometan doživljaj koncerta.

Ulaznice po cijeni od 220kn mogu se kupiti od petka, 18. srpnja i to u Šibeniku u Dallas Music Shopu i klubu Azimut, u Splitu u Dallas Music Shopu, te u Zagrebu u Dirty Old Shopu i Rockmark knižari.  Na samom ulazu ulaznice će koštati 250kn.

Posjetitelji kojima više odgovara termin 1. kolovoza na tvrđavi Sv. Mihovil, a već su kupili dnevnu ulaznicu za prvi dan SuperUho Festivala (3. kolovoza), iste mogu zamjeniti za koncert na tvrđavi na mjestima na kojima su kupili dnevne ulaznice.


Pratite nas i na društvenim mrežama: