Zbog sumnje u nekoliko kaznenih djela policija digla prijavu protiv Nere Gojanović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kako stoji u današnjem redovnom policijskom izvješću, dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Službi kriminalističke policije 35-godišnjakinja je osumnjičena za tri kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti, kao i za povredu obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga i krivotvorenje službene isprave, a sve na štetu pravne osobe sa sjedištem u Šibeniku.

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o bivšoj ravnateljici Šibenskog kazališta Neri Gojanović, o čemu su Šibenski portal i Šibenski tjednik već pisali. Tekst možete pročitati OVDJE.

Kako dalje stoji u priopćenju policije, utvrđeno je da je osumnjičena, kao odgovorna osoba, u vremenu od 23. studenoga 2011.g do 31. siječnja 2014.g. suprotno zaključenom ugovoru, kroz isplatu dnevnica i putnih troškova, na štetu pravne osobe, sebi pribavila protupravnu korist u ukupnom iznosu od 18.857.31 kunu.

Nadalje je utvrđeno da je osumnjičena u vremenu od 23. studenoga 2012.g do 23. ožujka 2014.g., suprotno zaključenim ugovorima, omogućavala besplatno korištenje prostora i opreme u vlasništvu oštećene pravne osobe, čime joj je prouzročila štetu od 30.000.00 kuna, dok je i u vremenu od 13. lipnja 2012.g. do 10. kolovoza 2012.g. omogućila besplatno korištenje dijela opreme, čime je prouzročila štetu od 4.500.00 kuna.

Nadalje je utvrđeno da je osumnjičena u vremenu od 24. travnja 2012.g. do 17. veljače 2014.g. dijelom zadržavala poslovne isprave, koje nije prikazala u poslovnim knjigama oštećene pravne osobe.

Protiv osumnjičene je podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.