VUŠ POZIVA: Traže se visoko motivirani studenti za sudjelovanje u projektu

Prodekanica za nastavku mr. sc. Tanja Radič Lakoš, u ime Veleučilišta u Šibeniku sudjelovala je na drugom sastanku Savjeta za održiv turizam na širem području Nacionalnog parka Kornati koji se održao prošlog tjedna u Murteru.

Na spomenutom sastanku predložena je SWOT analiza održivog turizma na širem području parka, te su definirani prioriteti akcijskih planova. Također, održana je rasprava oko predloženog Sporazuma o poslovnoj suradnji. Time je šibensko veleučilište pokazalo zainteresiranost da se uključi u sudjelovanje u projektima koji su od značaja za lokalnu zajednicu te da nastavi s aktivnim sudjelovanjem u radu Savjeta.

U cilju još većeg angažmana Veleučilišta u projekt će biti uključeno dvoje studenata, piše na portalu VUS-a. Nadalje, stoji da se pozivaju svi studenti sa željom i motivom za sudjelovanjem u projektu. Stoga Veleučilište poziva sve visoko motivirane studente da pošalju Pismo namjere na E-mail adresu dekanat@vus.hr najkasnije do 3. studenog ove godine.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.