Vukičević, Blaće, Šamadan i Mišić još nisu produžili ugovore s ‘građanima’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Cedevitinim osvajanjem naslova prvaka Hrvatske jučer je i službeno završeno domaće košarkaško prvenstvo. Međutim, odmora nema, barem ne za ‘logistiku’, valja posložiti rostere za sljedeću sezonu. Tako je i u narančastom dijelu Baldekina, u GKK Šibenik koji u novom prvenstvu želi napraviti rezultatski iskorak. Doduše, tamo trenutno vlada svojevrsno zatišje. Naime, kako smo nedavno pisali, ugovore su za sada produžili Petani i Bašić, dok ostala četiri seniora, Vukičević, Blaće, Šamadan i Mišić još uvijek nisu stavili potpise na nove  ugovore.

gkk

– Njih četvorica nisu pristali na prvu ponuđenu opciju, pa je uprava odlučila uzeti kratku pauzu, a onda početi nove pregovore. Naime, postoji mogućnost da se budžet poveća, tako da bismo do kraja mjeseca trebali imati jasnu sliku s čime raspolažemo. Naravno da osobno nisam baš najsretniji ovakvim razvojem, volio bih što ranije imati definiranu momčad – kazao nam je trener ‘građana’ Jeronimo Šarin.

Osim želje da se zadrže igrači iz protekle sezone, klub je u potrazi pojačanjima sa strane. Podsjetimo, traži se jedan klasični centar te igrač koji bi bio nešto između ‘trojke’ i ‘četvorke’.

gkk sarin

– Naravno da imam svoje želje, neki kontakti su već uspostavljeni, ali, kako sam kazao, valja vidjeti koliki će nam biti proračun za novu sezonu, da znamo kakva je naša pregovaračka pozicija. U svakom slučaju, do kraja kolovoza, kada počinjemo s priprema, bit će poznato s kojim igračima krećemo u novu sezonu – zaključio je Šarin.


Pratite nas i na društvenim mrežama: