Vijećnici SDP-a: Što je Grad Šibenik zapravo napravio za TLM i ostale šibenske tvrtke?!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Klub vijećnika SDP-a u šibenskom Gradskom vijeću reagirao je priopćenjem osvrćući se na današnji prosvjed radnika TLM-a i postupke šibenske gradske vlasti.

– Oporavak gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta bile su ključne točke predizbornog programa Željka Burića. ‘Potporom TLM-u i ostalim šibenskim tvrtkama sačuvat ćemo postojeća i otvoriti nova radna mjesta’- piše u njegovom programu s kojim je namjeravao probuditi Šibenik. A danas zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta poručuje radnicima TLM-a da im Grad ne može pomoći. Što su zapravo učinili za TLM i ostale šibenske tvrtke?! Povećanjem komunalne naknade u Šibeniku  dodatno je ugroženo gospodarstvo, a trošak komunalne naknade će, ako se nešto pod hitno ne poduzme, za posljedicu imati ili smanjenje plaća ili otpuštanje radnika.Nema se vremena za gospodarstvenike. Nije održan dogovoreni sastanak predstavnika šibenske gradske uprave s predstavnicima Vijeća Gospodarske komore o visini komunalne naknade koja je, od početka godine odlukom Gradskog vijeća, povećana 100 posto. Gradonačelnik Željko Burić i njegov zamjenik Danijel Mileta još jednom su se pokazali vještima u manipuliranju činjenicama – poručuju iz SDP-a.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.