U subotu velika humanitarna biciklijada kod Dalmarea ‘Biciklirajmo za svoj grad’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dalmare centar u suradnji s biciklističkim klubom Fortica i sustavom javnih bicikala Nextbike, povodom Dana grada Šibenika organiziraju veliku humanitarnu biciklijadu ‘Biciklirajmo za svoj grad’.

Humanitarna biciklijada u Dalmare centru održat će se u subotu 27. rujna 2014. sa startom i ciljem ispred Dalmare centra. Start biciklijade je s parking Dalmare centra (južni dio) s početkom u 10h.

Sav novac prikupljen od startnine koja će iznositi 10 kuna bit će uplaćen za potrebe Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac.

Za sve sudionike na parkingu Dalmare centra bit će osigurana hrana i piće, a svi sudionici moći će osvojiti vrijedne nagrade. Obzirom da djeci mlađoj od 9 godina nije dozvoljeno sudjelovanje na biciklijadi, za njih su u Dalmare centru  pripremili poseban program. Na startu/cilju održat će se poligon spretnosti te će mališani također biti u mogućnosti osvojiti nagrade. Za sve one koji nemaju vlastiti bicikl, Next bike osigurao je 30 bicikala, a biciklistički klub 12 bicikala.

Projektu će se pridružiti i Policijska uprava šibensko-kninska.

Donosimo i detaljan program Biciklijade:

10:00h

Okupljanje na parkingu Dalmare centra,prijave za biciklijadu.

(podjela brojeva, majica, posudba bicikla)

Natjecanje djece mlađe od 9 godina na poligonu spretnosti i podjela nagrada

10:45

Gradonačelnik otvara biciklijadu

11:00

Start biciklijade

12:00 pa na dalje

Doček biciklista, domjenak i izvlačenje nagrada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za sve one sudionike biciklijade koji se prethodno registriraju na info-pultu, osigurali smo besplatan najam bicikala na dan biciklijade!

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: