U srijedu u Makari klubu atraktivno natjecanje najboljih hrvatskih barmena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Makari klubu na plaži Banj u Šibeniku ove srijede 12. studenog vas očekuje luda zabava uz najbolje hrvatske barmene. Udruga barmena Beli organizira natjecanje barmena u flairu, tj u atraktivnom pripremanju koktela. Radi se o prvom natjecanju ovogodišnje  Cro Flair Lige, nizu od osam natjecanja.

barmeni

Inače, Cro Flair Liga je projekt koju zajedničkim snagama organiziraju škole i udruge barmena širom Hrvatske. Tako nakon što se prvo natjecanje održi u poznatom šibenskom klubu, barmeni nastavljaju s pripremama za natjecanja u Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Puli i  Zagrebu. Barmeni sakupljaju bodove, te onaj s najvećim brojem bodova na kraju svih natjecanja osvaja vrijedne nagrade. Cilj ovog projekta je popularizirati flair, koji je itekako priznat u svijetu, ali i kod nas polako postaje sve poznatiji i interesantniji, baš zahvaljujući strukovnim udrugama i njihovim članovima. Također na ovakav se način želi ispromovirati zanimanje barmena, koje je u današnje vrijeme kad se mnogo ulaže u turizam i ugostiteljstvo,  izrazito traženo i cijenjeno.

Šibensku udrugu barmena Beli će predstavljati pet barmena, na što je predsjednik Tomislav Biluš itekako ponosan, te vas pozivaju da ih dođete bodriti u što većem broju. I naravno da se zabavite i opustite uz koktele i zanimljive nastupe.

cro flayer x


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.