U-21 reprezentacije Hrvatske i Norveške umjesto u Dugopolju sutra igraju na Šubićevcu!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iznenađujuću vijest primili smo u večernjim satima. Naime, umjesto u Dugopolju prijateljska utakmica između U-21 nogometnih rerezentacija Hrvatske i Norveške igrat će se sutra u Šibeniku! Tu nam je vijest prenio tajnik Županijskog nogometnog saveza Hrvoje Kulušić.

– S obzirom da je u Dugoplju veliko nevrijeme i da je stadion praktički pod vodom, nakon današnje inspekcije na Šubićevcu odlučeno je da se utakmica igra u Šibeniku. Ispalo je u zadnji trenutak, ali svejedno se nadamo da će Šubićevac biti dobro ispunjen jer ne dolazi ti svaki dan U-21 reprezentacija, dakle igrači koji su na korak do A vrste – kazao nam je Kulušić.

Inače, sutrašnja utakmica između Hrvatske i Norveške počinje u 17.30 sati, a ulaz će biti besplatan. Dodatni mamac za gledatelje trebala bi biti činjenica da je izbornik ‘mini vatrenih’ za ovu akciju pozvao i Šibenčanina Duju Ćaletu –  Cara.

Šibenčani su tako dobili priliku da nakon U-19 reprezentacije na djelu vide i U-21 reprezentativce. A gledat će ih i brojni skauti koji su također najavili dolazak na Šubićevac.


Pratite nas i na društvenim mrežama: