Tvrtka Goodman Antona Dobre poslala jedinu ponudu za ugostiteljski objekt na Banju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tvrtka Goodman Antona Dobre poslala je jedinu ponudu na ponovljenom natječaju Grada Šibenika za upravljanje ugostiteljskim objektom na plaži Banj.

– Istina, stigla je samo jedna ponuda, ali vrijedna. Tražili smo 15 tisuća kuna najma plus PDV, a tvrtka Goodman ponudila je 17 tisuća.  Vjerujemo da će novi zakupoprimac manirom dobrog gospodara brinuti o ŠRC Banj te mu dati dodanu vrijednost. Uostalom, to će mu biti i obveza po ugovoru’, kaže zamjenik gradonačelnika Šibenika  Danijel Mileta.

U  ponudi se navodi i da će objekt raditi tijekom cijele godine uz održavanje kulturnih, sportskih i drugim manifestacija. U ljetnom periodu planira bogatu turističku ponudu, te s obzirom na veličinu objekta i predviđeni obujam posla, i zapošljavanje 30 – ak ljudi.

Prema ponovljenom natječaju za ŠRC Banj Grad Šibenik će okončati radove na objektu, dok se zakupnik  obvezuje održavati javnu površinu i podmirivati režijske troškove sanitarnog čvora i vode na tuševima.

– Očekujem da ću objekt svečano otvoriti još prvog lipnja, a Šibenčanima i našim gostima obećajem bogat program, i dnevni i noćni đir, kao i otvaranje noćnog kluba- kaže Anton Dobra.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.