Tribunjski mladići i djevojke s domaćeg terena do četvrtfinala!?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ovog ljeta Tribunj je sudionik sve popularnije sportsko-turističke manifestacije ‘Jadranske igre’, koje se po uzoru na nekad slavne ‘Jadranske susrete’ održavaju treću sezonu zaredom. Osim što je sudionik, Tribunj je i domaćin osmine-finala, koje će se održati sutra navečer, 18. srpnja. U malom portu nadomak starog tribunjskog mosta te na Trgu Pijaca ispred crkve Velike Gospe, tribunjski mladići i djevojke snage će odmjeriti s ekipama iz Karlobaga, Vira, Sukošana, Bibinja i Tkona, a pobjednik će se plasirati u četvrtfinale. Uglavnom, u Tribunju se očekuje izuzetna ljetna večer protkana ‘malomišćanskim’ rivalstvom, dalmatinskim temperamentom, zabavom i smijehom.

MOŠARKA I MAGAREĆE TRKE

Ovih šest ekipa, inače, natjecat će se u letećem vaterpolu, ‘mošarci’ (iliti košarci) nošenju ribarskih kašeta, magarećim utrkama i neizostavnom potezanju konopa…

Prema ustaljenim propozicijama natjecanja, ekipe čine pet mladića i tri djevojke. Ekipa Tribunja intenzivno se priprema  u uvali Sovlja, a među dvadesetak mladića i djevojaka, ‘selektor’ i voditelj ekipe’ Antonio Perkov, odabrat će najbolje i najsposobnije, koji bi Tribunju na domaćem terenu trebali donijeti pobjedu i plasman u slijedeći krug natjecanja.

ODABRANA EKIPA

– Već sam odredio djevojke koje će braniti boje našeg mista. To su Josipa Grubišin, Emilija Babun, Josipa Bandalo. Za pet muških natjecatelja još konkuriraju Nato Cvitan, Marko Jugov, Leo Mijat, Blagodar Perkov, Dražen Tomažin, Luka Babun i moja malenkost. Ono što mogu obećati u ime ove naše ekipe, to je da će svaki njezin član dati sve od sebe da na najbolji mogući način prezentira svoje misto. A neka pobjedi, tko bude bolji. Inače, nećemo uzimati nekakvo posebno ime za ekipu, zvat ćemo se Tribunj, tako smo najprepoznatljiviji – kazao nam je voditelj Antonio Perkov.

– Zasigurno da se radujemo ovim igrama kojima ćemo promovirati tribunjski turizam, ali i upotpuniti turističku ponudu našega mjesta. Očekujemo da će više tisuća ljudi, što mještana, što naših gostiju, zdušno bodriti našu ekipu – veli Boris Ivanković, direktor Ureda Turističke zajednice Tribunja, koja će uz Općinu Tribunj, iznijeti najveći organizacijski teret ove sportsko-turističke manifestacije.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.