Sve o neizgovorenim pitanjima i odgovorima Ljubice Uvodić – Vranić u šibenskoj Gradskoj knjižnici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Danas će u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ biti predstavljena knjiga Ljubice Uvodić – Vranić ‘Neizgovorena pitanja i odgovori: o najvažnijim odnosima u ljubavi i u poslu’. Knjiga je objavljena u nakladi Profil, a s početkom u 18 sati predstavit će je autorica.

O AUTORICI

Ljubica Uvodić-Vranić autorica je popularnog serijala psiholoških priručnika pod naslovom ‘vantura osobne promjene’ u kojem savjetuje kako potaknuti osobni razvoj te unaprijediti ljubavne i obiteljske odnose. Sve teme obrađene u njezinim knjigama prethodno su raspravljene u udruzi Petkom u pet, koju vodi od 1997. godine.

Jednom mjesečno u Splitu održava radionice pod naslovom ‘Petkom u pet u subotu u pet u Splitu − to može samo u Splitu!’. Četvrtkom u 18.40 na Drugom programu Hrvatskoga radija odgovara na pitanja slušatelja u kontakt-emisiji Avantura promjene. Dosad je osvojila dva ugledna društvena priznanja: titulu Šampion zdravlja grada Zagreba u 2010. godini, za volonterski rad na očuvanju psihičkog zdravlja u udruzi Petkom u pet, i Društveno priznanje ‘Marulić: Fiat Psychologia’, za osobit doprinos u hrvatskoj primijenjenoj psihologiji, koje dodjeljuje Hrvatsko psihološko društvo.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.