‘Starčevićance’ napustili i članovi iz Unešića, Županijsko vijeće stranke više ne postoji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Redove HSP-a dr. Ante Starčević danas su napustili dužnosnici i članovi stranke iz Unešića. Iz ‘starčevićanca’ istupili su Marijan Madžar, predsjednik podružnice, vijećnik u općinskom vijeću, Josip Burić, vijećnik u općinskom vijeću, Zorana Miljak, dopredsjednica podružnice,  Mario Hrga, dopredsjednik podružnice i Ivana Madžar, tajnica podružnice.

Time je, prema statutu HSP AS Šibensko-kninske županije, prestalo postojati Županijsko vijeće stranke što nam je potvrdio i predsjednik šibensko-kninskih ‘starčevićanaca’ Florijan Žižić.

-Tako je prema statutu da bi se formiralo županijsko vijeće stranke na prostoru jedne županije treba postojati minimalno pet gradskih odnosno općinskih podružnica. Međutim, ovo nama ništa ne znači s obzirom da je izvanredni Sabor stranke najavljen za prosinac te ćemo se do tada reorganizirati – poručuje Žižić.

‘Odbjegli’ članovi unešićke podružnice stranke zadržat će svoja dva mandata u tamošnjem općinskom vijeću, djelovat će kao nezavisni, a napominju kako će svoje daljnje djelovanje usmjeriti na problem nezaposlenosti mladih i iseljavanja ljudi iz Dalmatinske zagore.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.