Srijedom u Gradskoj knjižnici program za djecu, mlade i nešto starije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Sutrašnji program u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ počinje već u jutarnjim satima, a namijenjen je najmlađim Šibenčanima i Šibenčankama. U popodnevnim satima u multimedijalnoj dvorani Knjižnice bit će održano predavanje pod nazivom ‘Ne mijenjajte svijet! Promijenite život jednog djeteta’, a tu su  i tradicionalne Filmske večeri srijedom za kraj dana.

PROGRAMSKA MAPA

Sutra, s početkom u 10.30 sati, bit će predstavljena mapa ‘Bajke, basne i pripovijetke’ Ivane Kružić Polić, objavljena nakladi Vivatours, dok ilustraciju potpisuje Zdenka Bilušić. Predstavljanju mape nazočit će obje autorice.

Tribina o udomiteljstvu za djecu ‘Ne mijenjajte svijet! Promijenite život jednog djeteta’ u organizaciji Centra za socijalnu skrb Šibenik u partnerstvu sa Siriusom – Centrom za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje i centrima za socijalnu skrb iz Hrvatske Kostajnice, Požege i Siska održat će se s početkom u 18 sati. Riječ je o trogodišnjem projektu ‘Program podrške razvoja udomiteljstva za djecu’ koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

U 20 sati u sklopu Filmske večeri bit će prikazan norveški igrani film Nokas (Erik Skjoldbjærg, 2010., 87 min). Film je snimljen prema istinitom događaju: spektakularnoj pljački u Stavangeru, najvećoj u norveškoj povijesti.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.