Šibenski Lions klub poziva na Noć mladog vina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U skladu sa svojim aktivnostima usmjerenim ka pomaganju i darivanju bolesnih, starih, nemoćnih i svih kojim je pomoć najpotrebnija, a povodom dana Sv. Martina (Martinja) šibenski ogranak Lions kluba organizira dobrotvornu večer  ‘Noć mladog vina’.
Ovo je deseta godina zaredom da šibenski Lionsi organiziraju humanitarnu večer u nekadašnjem hotelu Krka na šibenskoj rivi koja će se održati već ovog petka, 14. studenog, s početkom u 20 sati.

HUMANITARNA VESELICA

Doprinos humanitarnoj veselici koju rijetki Šibenčani zaobilaze, pomažu i šibenski vinari, trgovci i ugostitelji koji za tu prigodu daruju svoje proizvode. Sav prihod s ovogodišnje manifestacije namijenjen je prenoćištu za beskućnike Krešimirovog grada.

-Vaš prilog u novcu,robi ili kupnjom ulaznice po cijeni od 120,00 kn bit će značajan doprinos našoj, a time i Vašoj humanitarnoj akciji jer bez Vaše pomoći ne možemo uspjeti – poručuju šibenski Lions klub.

Priloge u novcu možete uplatiti na žiro račun Lions kluba Šibenik broj:

IBAN : HR5424110061100014229 kod Jadranske banke d.d. Šibenik 

Inače, Lions klub Šibenik djeluje u Šibeniku  od 1999. god. i jedan je od sedamdesetak klubova u  Hrvatskoj te jedan od preko 45.000 klubova diljem svijeta.  Moto kluba je WE SERVE – MI SLUŽIMO !


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.