Šibenčani najradije putuju u europske prijestolnice

Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dok se u turističkim sjedištima u županiji očekuju gosti, brojni Šibenčani svoje blagdane žele provesti putujući, posebno u novogodišnjem terminu. Kako doznajemo iz turističkih agencija, prodaje aranžmana već su polako krenule, a interes je zadovoljavajući. Iz agencije NIK kažu kako je ponuda spremna i kako su već krenuli s prodajom prvih aranžmana.
– Popunjavamo hotele po čitavoj Hrvatskoj, a u ponudi imamo i novogodišnje dočeke u europskim metropolama i krstarenja. Ponuda je šarolika i bogata i vjerujemo da svatko može pronaći nešto za sebe. Interes za Hrvatsku postoji, ali još su uvijek najpopularnije europske prijestolnice poput Praga, Pariza i Londona. Ove je godine prodaja krenula nešto ranije, a očekujemo kako će se prava navala tek dogoditi kako se blagdani približavaju – kažu u NIK-u i dodaju kako su zadovoljni trenutnim interesom.
ISTANBUL POSTAO TRADICIJA
Slično je stanje i u Kompasu u kojem ističu kako već sada imaju nešto izraženiji interes za adventska putovanja negoli je to bilo lani.
– Advent u Beču ove je godine popularan, putuje se autobusom direktno iz Šibenika, a svojevrsna je tradicija postalo i novogodišnje putovanje u Istanbul. Osim toga, klijenti iskazuju interes i za europske metropole, od kojih su najpopularniji Pariz i London. Iako smo tek krenuli s prodajom, zadovoljni smo iskazanim interesom. Ne možemo reći da prodaja ide značajno bolje negoli inače, ali nije niti lošije. Postigli smo nekakav standard koji održavamo iz godine u godinu – objašnjavaju u Kompasu.


Pratite nas i na društvenim mrežama: