Šef oporbe Franko Vidović na fejsu ‘opalio’ po gradskoj vlasti

Predsjednik šibenskog SDP-a Franko Vidović danas je na svom facebook profilu objavio nekoliko postova u kojima kritizira aktualnu gradsku vlast na čelu s gradonačelnikom Željkom Burićem. Objave kako je tvrđava sv. Mihovil nominirana za nagradu Hrvatske turističke zajednice u kategoriji ‘Kulturna atrakcija godine’ te da je grad Šibenik nominiran za najbolju ovogodišnju turističku destinaciju, bile su povod da Vidović ‘opali’ po aktualnoj gradskoj vlasti.

-Kratak put od “kulturocida” i “tvrđave koja je izgubila funkciju” do javnih priznanja i Kulturne atrakcije godine… Apsurd je da oni koji su napadali taj projekt sad grabe priznanja na njemu bez da iti rječju zahvale onima koji su uređenje tvrđave pokrenuli, čija je ideja i izvedba i financije. Smiješni su ti tipovi kojima su građani, na žalost, ukazali povjerenje, a do sad ga oni ničim nisu opravdali…- napisao je Vidović osvrćući se na vijest kako tvrđavi slijedi visoko priznanje turističke struke, a potom je reagirao i na izjavu gradonačelnika Burića koji je kazao kako je ‘nominacija Šibenika među tri najbolje turističke destinacije veliki uspjeh i motiv za daljnji rad na projektima’.

– Zaista su napravili puno! Pljuvali su po tvrđavi i plaži Banj, po projektu raspršenog hotela, po igralištu pored spomenika Draženu Petroviću i nisu doista napravili ništa osim toga. Onda su im drugi ljudi i institucije iz Hrvatske i svijeta rekli da su to dobri projekti, da donose boljitak i gradu i građanima Šibenika pa su promijenili ploču. Ako je i od ovog prijetvornog gradonačelnika – puno je. VI gospodnine Buriću ste napravili 280 milijuna kuna duga u Općoj bolnici Šibenik, Hitan bolnički prijem koji nije mogao dobiti uporabnu dozvolu, popljuvali pozornicu na tvrđavi Sv. Mihovil, vaš zamjenik je tvrdio da je plaža Banj otrovna i da, zadužujete građane Šibenika silnim kreditima za 20 godina unaprijed. Od projekata nemate niti jedan jedini, Jewel, Next i ostali su svi u mom mandatu pokrenuti i krenula je realizacija. Vi ste kao vlast jedno veliko NIŠTA! – poručio je SDP-ovac na fejsu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.