SDP: Dugovi bolnice rezultat su zakonitog i odgovornog poslovanja župana Pauka i gradonačelnika Burića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na facebook profilu šibenskog SDP-a objavljeno je priopćenje, zapravo reakcija na jučerašnje priopćenje župana Gorana Pauka, koji je blokadu računa Opće bolnice Šibenik od strane žuapnijskog Zavoda za javno zdravstvo okarakterizirao kao zakonito i odgovorno poslovanje. Županovo priopćenje možete pročitati OVDJE.

Priopćenje SDP-a, koje je potpisao Franko Vidović, prenosimo u cijelosti:

– Kratko i jasno, to je rezultat Vašeg „zakonitog i odgovornog“ upravljanja Općom bolnicom Šibenik. Bolnicu kojoj ste Vi župane Pauk osnivač i kojom ste Vi gradonačelniče Burić upravljali, doveli ste do sanacije i duga koji se mjeri u stotinama milijuna duga. I to je Vaša ostavština građanima grada Šibenika. Mi smo Vama ostavili projekte na ponos svih građana grada Šibenika. Plažu koja je u top 10 gradskih plaža Europe, tvrđavu koja je kulturna atrakcija godine. Danas, kada svi zajedno ubiremo plodove naše vizije i rada na dobrobit građana i grada Šibenika, Vi nam se zahvaljujete šaljući račune stare više od 10 godina koje ste izvršili bez ikakvog ugovora, trošite novac građana za uređenje pomoćnog stadiona i umjetnu travu za koju su se novci već skupljali i potrošili, nemilice nas zadužujete i pri tome imate hrabrosti i snage bez imalo srama kazati da je to zakonito i odgovorno poslovanje.

Vi župane Pauk i Vi gradonačelniče Burić, svojim djelom i radom doveli ste kako bolnicu tako i HNK Šibenik u dugove, sanaciju i stečaj.

I to je jedna i jedina istina. To je rezultat Vašeg zakonitog i odgovornog poslovanja.-


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.