Project 33/45 ‘Guest room with….’ otkriva glazbeni ukus poznatih Šibenčana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Project 33/45 najavljuje ‘Guest room with…’  glazbeni program koji će se svako toliko održavati u Azimutu.  Iza programa, baš kao i iza spomenutog DJ kolektiva stoje Nikola Balvan i Nino Rak.

Riječ je o nijansi koja čini razliku u zabavnom programu Krešimirovog grada, nudi ono nešto drugačije od ostalih ne samo u moru glazbene ponude u Šibeniku već i bližoj, odnosno široj okolici. Zanimljivo, zahvaljujući ‘Guest roomu’ otkrit će se glazbene aspiracije brojnih poznatih Šibenčana za koje na prvu nikad ne biste rekli da se ‘kuže’ u glazbu.

POZITIVA ZA DALJE

Guest room w/ … program kreće već  ovog tjedna, a prva gošča je poznata šibenska fotografkinja, Sanja Lydia Kulušić.  Glazbena slušaonica ovog četvrtka bit će u ritmu po njenom ukusu.

-Od glazbe će se, vjerojatno, vriti neki punk rock, malo metala, malo indie glazbe.  Sve ono što me ispunjava i inspirira dok radim te ona glazba koja me gurala tijekom tinejdžerskih dana. Glazba koju ću pustiti više je nekakav oblik osobnog dnevnika iz različitih životnih perioda – priča nam Sanja.

Tako će se ovog tjedna ispod platoa četiri bunara slušati izvođači poput Blink 182, s.o.a.d., Marilyn Manson…

Zašto se prihvatila ovog glazbenog izazova?!

-Izazovi su tu da ti poskoči adrenalin i da te nafila pozitivom za dalje – odgovara mlada umjetnica. Sanja će pozitivnu energiju u četvrtak navečer u Azimutu širiti od 22 sata. Ulaz slobodan.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.