Programska knjižica: Budite i vi dio Šibenskog kulturnog ljeta 2014.

Kako javljaju iz Ureda gradonačelnika Grada Šibenika, u tijeku je izrada dvojezične programske knjižice pod nazivom ‘Šibensko kulturno ljeto 2014’ , koja će na jednom mjestu objediniti sva kulturno – zabavna, glazbena, sportska i ostala događanja na području Grada Šibenika u razdoblju od 1. lipnja do 31. kolovoza 2014.

Programsku knjižicu izdaju Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika te tim povodom  pozivaju sve zainteresirane pojedince, udruge i tvrtke, sportska društva, vlasnike ugostiteljskih objekata i ostale,  da prijave  programe koji će biti održani u tom razdoblju u  Šibeniku i okolici (Jadrija, Martinska, Solaris, Ražine…).

– Knjižica je  nastala  s idejom da na jednom mjestu objedini sva događanja i o njima informira  Šibenčane, kao i posjetitelje i goste  Krešimirova grada- kaže pročelnica Ureda gradonačelnika Ana Gojanovi- Rakić.

Objava programa na stranicama knjižice je besplatna, a svi zainteresirani moraju se javiti do subote, 17. svibnja.

S tim u vezi,  potrebno je navesti i priložiti:

-naziv programa

-datum i vrijeme te mjesto održavanja

-kratak opis programa  (npr.  tag lineom – pop, rock, jazz, street art …)

-kratki info o programu (pet rečenica ili cca 500 znakova)

-linkovi na program (ako ih ima)

-fotografiju izvođača, sudionika programa (ako je ima, poželjno je da je visoke rezolucije)

-vizual (logotip) organizatora (ukoliko ga  posjeduje)

 

Svi podaci šalju se na mail: snjezanaklaric5@gmail.com, a u slučaju nejasnoća ili pitanja svi zainteresirani mogu zvati na broj +385 98 915 11 42.

 

– Zajedničkim snagama pokažimo zašto Šibenik već nekoliko godina krasi epitet ‘grad festivala’,  odakle slogan ‘grad je pozornica’ te zašto je naš grad  bio prvi hrvatski grad kulture!- poručuju iz Ureda gradonačelnika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.