Prije 21 godinu umirovljena Draženova ‘trica’ New Jersey Netsa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jeste li znali da je na jučerašnji dan, 11. studenog 1993. godine, na početku NBA sezone,  košarkaški klub New Jersay Nets umirovili dres koji je svojedobno nosi košarkaški Mozar,  Dražen Petrović?! Prije točno 21 godinu Draženov dres s brojim tri zauvijek se upisao u povijest da bi ostao vječan.

U DRUŠTVU VELIKANA

Umirovljenjem dresa, Draženovi klupski kolege zauvijek su se oprostili od njega. Istim činom, odali su mu priznanje za sve što je učinio za klub istovremeno ga svrstavši među legende New Jersay Netsa.

-Hvala svima koji su došli danas. Nema riječi kojima bih mogao opisati koliko je Dražen značio za ovu ekipu fizički, emocionalno i na svaki drugi način. Mislim da ćemo se svi zauvijek sjećati onog što smo vidjeli na ekranima. Taj osmijeh, ta emocija, taj natjecateljskih duh i iznad svega, sa košarkaškog gledišta, šut.  Nikad ga nećemo  zaboraviti – riječi su Draženovog klupskog kolege, Chucka Dalyja kojima se oprostio od šibenskog velikana s košarkaških terena.
Umirovljenju Draženove ‘trice’ prisustvovali su njegova majka Biserka Petrović s obitelji, te Dino Rađa i ostali kolege.

 

Foto izvor: Facebook stranica Muzejsko – memorijalni centar Dražen Petrović


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.