PRIJAVI SE: Š.U.M. organizira hip hop underground radionicu pod vodstvom Ivone Matejčić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska udruga mladih obavještava sve zainteresirane da su u tijeku upisi na HIP HOP UNDERGROUND RADIONICU.  Broj polaznika radionice ograničen je na 15, te se do 10. studenog prijaviti mogu svi ljubitelji hip hop kulture, konkretno plesa, ukoliko su stariji od 15 godina.

Svoje prijave i pitanja zainteresirani mogu poslati na E-mail sibenska.udruga.mladih@gmail.com ili se mogu javiti putem Facebooka u inbox profila Zvo Zvonka.

O METODI RADA

U satove hip-hop ‘underground’ plesa implementirani su razni groovovi već na samom zagrijavanju, baš kao dinamike tijela i osnovni pokreti,  a sve s ciljem stjecanja ‘pravog’ osječaja na samom startu.  Nadalje, radi se na izolaciji tijela, vježbama snage te na pravilnom istezanju prije same koreografije. Koreografije se baziraju na muzikalnost, potrebno je slušanje različitih zvukova melodija i beatova u glazbi. Polaznici su slobodni preko upoznavanja s hip hop stilom upoznati i vlastiti plesni izričaj kroz freestyle (slobodni stil) i interpretacijske dijelove radionica.

VODITELJICA RADIONICE IVONA MATEJČIĆ

Ivona pleše od svoje osme godine,  a prve plesne korake napravila je u  Icaro Dance Dimension grupi talijanskog jazz dance plesača u Rijeci. Nakon toga nastavlja s jazz dance stilom do 2007. godine. Od tada pa do 2012.. plesačica je priznate plesne grupe Flame u Rijeci s kojom je sudjelovala na brojnim plesnim seminarima i natjecanjima kao što su E.S.D.U. Austrian Open, Croatian Open, European Open i International Dance Trophy ‘Regione Friuli Venezia Giulia’.

U posljednjoj godini djelovanja u sklopu plesne grupe Flame stekla je iskustvo voditelja/koreografa za grupe polaznike tog stila.


Pratite nas i na društvenim mrežama: