Pokrenuta ideja da se Šibeniku vrati Gitarijada s prizvukom zlatnog doba rock’n’rolla

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Povodom slavljeničkog mjeseca pred nama – prosinca, a u sklopu božićno – novogodišnjeg programa koji se priprema u Šibeniku evo jednog zanimljivog poziva.

-Kolegama glazbenicima, prijateljima, poznanicima… Obavještavamo Vas da se rodila jedna lipa ideja – piše Darko Relja na svojoj Facebook stranici. A ideja je da se tih slavljeničkih dana, negdje u Šibeniku organizira Gitarijada.

I to ne bilo kakva, reći će Relja, već ona koja sa sobom povlači uspomene nekih davnih godina kada je rock živio svoje zlatne godine, a u istom ritmu disala je i šibenska glazbena scena. Bilo je to na prijelazu iz sedamdesetih u osamdesete godine prošlog stoljeća. Bilo je to vrijeme kada su se gitarijade održavale na redovitoj bazi,a imale su tada taj, poručuje, Relja – poseban feeling.

-Stoga pozivamo sve sudionike i bendove koji su sudjelovali na gitarijadama tih godina da dođu na druženje i dogovor, u četvrtak, 14. studenog, u 17 sati, u Azimut. Bilo bi nam drago da se jave članovi bendova iz onog vremena poput TNT, Prototip, No.1, Struggle for life, Divota prašine, Azel fafage, Ars, Ming, Epitaf, Šok, Gnoses, Flash, Start, Jus  – poručuje Relja unaprijed se ispričavajući na one koje nija naveo.

No, svi oni koji su se prepoznali u pozivu i žele sudjelovati u prosinačkoj Gitarijadi mogu doći na druženje i dogovor u Azimut, a dotad za sve detaljnje informacije mogu zvati  na broj mobitela 091/5708888.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.