Pionir dance glazbe Senna M u Aurori u srijedu, nakon njega DJ Antoine i popularni Jole

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Aurorin bogati tjedni program započinje 16.07. (srijeda) uz koncert Senne M, pionira dance glazbe u Hrvatskoj; nastavlja se prvim ovosezonskim partijem uz DJ Antoinea 18.07., a završava nastupom Jole (19.07.) i pjena partijem (20.07).

Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, u devedesetima je žario i palio svojim dance hitovima Beba, Indijanac, Tuc tuc. Krajem sedamdesetih je osnovao skupinu Senad od Bosne koja je narednih petnaest godina rasturala domaćom dance scenom. Onakav kakvog ga većina danas pamti, postaje upravo u trenutku kad je odlučio baviti se dance glazbom. Njegovi hitovi vrtjeli su se na radio postajama, izazivali plesnu histeriju u klubovima, a danas ga mnogi smatraju pionirom dance glazbe u Hrvatskoj. Ulaz na koncert je besplatan.

antoine111

Švicarski electro-house producent DJ ANTOINE u četvrtak 17.07., prvi je ovosezonski gost elektronskog programa Aurore. Za nastup autora hitova “Welcome to St. Tropez, Ma Cherie i Bella Vita” valja izdvojiti 80 kn u pretprodaji (www.eventim.hr i www.adriaticket.com)

Najboljeg hrvatskog zabavljača JOLU na svakom nastupu dočeka vjerna publika što i ne čudi, budući da su sve njegove pjesme kao stvorene za odličnu feštu. Ovo je idealna ljetna prilika za sve da poslušaju hitove “Duša od papira”, “Nosi mi se bijela boja”, “Čaša vina, “Jednina i množina”, “Zove, zove, Jole Jole”, “Kamatarka”te nove glazbene uspješnice, poput “Bailando solo”, “100 godina samoće” i novog “Ispod škura”.

15.07. Opening ladies night (free cocktails for ladies )

16.07. Opening Aurora 90s Senna M – ulaz slobodan

17.07. DJ Antoine 80 kn

18.07. We Love Aurora

19.07. Live on Stage – Jole – 60 kn

20.07. Foam Party – 30 kn


Pratite nas i na društvenim mrežama: