OFF festival vraća se kući

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Sedmi se OFF festival vraća kući, najavili su organizatori. Od 18. do 20. srpnja prva će se jazz i blues liga izvođača ponovno ukazati podno zidina Sv. Frane, gdje su se Šibenik i OFF prvi putsusreli. Podsjetimo, prošle se godine festival održavao na Trgu četiri bunara.

Prvu večer  18.srpnja nastupa šesteročlani band – Ivana Rushaidat & A Little Drop of Poison i austrijanac Raphael Wressnig & grupa The Big Boogaloo Hornz. Večer nakon nastupaju trojac vrhunskih glazbenika koji svojim umijećem oduševljava publiku diljem Hrvatske, ali i šire-Trio Livada i bend koji predstavlja sevdah kao glazbeni žanr zasnovan na neprestanom učenju i istraživanju -Sevdah Takht Damira Imamovića. Na završnoj večeri nastupaju zagrebački band  koji je na sceni od 1990.-Hot Club Zagreb i povratnici na festival – Leb i sol.

Cijena ulaznice za tri dana će biti 100 kuna, dok će za jednu večer će biti 40 kuna, koncerti će počinjati u 22 sata,  a zabava će se svaku večer nastaviti u šibenskom klubu Azimut.

-Šest godina postojanja je iza nas, tako će ovogodišnji festival biti retrospektivan. Doveli smo šest bendova, od toga su tri ponavljača. Svaku večer smo doveli jednog domaćeg i jednog stranog izvođača. Program je sastavljen tako da bude ‘za svakog sve’, nismo htjeli ići u dubinu jazza i da ne bude previše komercijalno- kazao je Vojo Marković organizator festivala.


Pratite nas i na društvenim mrežama: