OD BB KUĆE DO TRONA: Antonija Blaće već desetljeće vlada malim ekranima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nećete vjerovati – prošlo je cijelo desetljeće otkako se Antonija Blaće pojavila na televiziji, a danas je, složit ćete se, jedno od najomiljenijih lica s malih ekrana.

Kad se Antonija Blaće pojavila u prvom hrvatskom ‘Big Brotheru’, nitko joj nije predviđao sjajnu televizijsku karijeru. Daleko od toga da nije bila simpatična i fora, ali nakon što je ispala u devetom tjednu, svi su pomislili da je to – to.

No ona se još puno puta nastavila pojavljivati u programu ‘Big Brothera’ i to u vrlo prestižnoj ulozi.

Nakon ispadanja u prvoj sezoni pojavila u drugoj sezoni popularnogshowa kao voditeljica, a gledatelje je na prvu osvojila svojim talentom i neopterećenošću, pa je ostala do kraja, do čak šeste sezone ‘Big Brothera’ koja je išla u cijeloj regiji.

Okretna i spontana, Antonija je brzo pohvatala konce, kao od šale, a mi nismo mogli vjerovati kad smo shvatili da vlada malim ekranima već cijelo desetljeće.

‘Mislila sam da će mi dogodine biti 10 godina voditeljskog posla, a vi ste računali od prvog ‘Big Brothera’. Može i tako, ali da dogodine opet slavim 10 godina’, rekla je Antonija za tportal povodom svoje TV obljetnice.

Kako bi se poboljšala, gledala je svaku svoju emisiju, a upravo joj je profesionalnost brzinski osiguravala nove gaže. Antonija je vrijedno radila na gubitku naglaska, ali s druge strane, publika joj je bila naklonjenija zbog njega.

Nakon ‘Big Brothera’ došao je ‘Fear Factor’, a vodila je i prvu sezonu kulinarske lifestyle emisije ‘Večera za 5’. Osim toga, vodila je ‘Celebrity Big Brother’.

Poslije toliko iskustva ispred kamera više nije imala konkurenciju. Od 2009. do 2010. Blaće je bila glavna voditeljica talent showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’, hrvatske verzije ‘Pop Idola’, a zatim i ‘Survivora’.

Zatim je, u duljoj pauzi od televizije, Antonija postala i radijska zvijezda. Radila je na Narodnom radiju kao voditeljica emisije ‘Jutro uz Narodni’, a onda je prešla na Prvi radio Zagreb i s kolegom Sandrom Ruotolom vodi ‘Dobro jutro, Zagrebe od 5 do 9’.

Usporedno s jutarnjom šihtom počela je voditi kulinarski show ‘Tri, dva, jedan, peci!’ skupa s televizijskim i radijskim voditeljem Davorom Dretarom Dreletom. Zbog uspjeha ovog formata došlo je i do sličnogshowa pod nazivom ‘Tri, dva, jedan kuhaj!’, a vodila ga je sama.

Gledatelje je razveselila svojim pojavljivanjem u game showu ‘Tog se nitko nije sjetio!’, koji vodi s Krešimirom Sučevićem Međeralom, a nedavno je zaradila povjerenje da vodi i ‘Uhvati bingo ritam’ s Miroslavom Škorom.

Osim što je osvojila gledatelje, Antonija je dobila prestižne nagrade – Večernjakov ekran za debitanta godine te nagradu za Naj žensku TV osobu. Na sve to kaže u svom stilu: ‘Pao bi mi ormar na glavu da se požalim!’

Ova inženjerka s diplomom Grafičkog fakulteta već cijelo desetljeće vlada malim ekranima te ruši stereotipe o voditeljicama (ako ih netko ima) u ovoj nevjerojatnoj priči u kojoj se talent i prepoznaje i nagrađuje.

Danas je Antoniji i rođendan, a evo što si želi: ‘Što želim? Želim da baš ova naša mala Hrvatska napokon počne disati kako treba. I da hrvatska politika isto ode na tečaj šivanja’, kaže Antonija, pojasnivši da želi da napokon netko počne držati konce. Iskreno joj želimo ostvarenje te želje.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=d1wrrMO3bsc[/youtube]

IZVOR: tportal.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: