Nova slatka priča u centru Dalmare: Sutra svi na otvorenje palačinkarnice Galetina!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dalmare shopping centar ove jeseni nastavlja svoju slatku priču. Na starome mjestu, ali u novom ruhu, vaša nova omiljena palačinkarnica Galetina otvara svoja vrata

Po legendarne galettes ne trebate otputovati u francusku Bretanju. Dovoljno je doći do Dalmareove tvornice sreće, palačinkarnice Galetina. Tamo vas čeka velik izbor slatkih i slanih palačinki ppripremljenih prema originalnim recepturama koje će zadovoljiti nepca i najzahtjevnijih gurmana.

IMG_2451

Za sve one koji su odlučili od srijede na dijetu, evo super vijesti. Osim tradicionalnih okusa, čeka vas jedinstvena ponuda proteinskih palačinki, kao i palačinki izrađenih od bio proizvoda. Sve to možete zaokružiti zdravim izborom pića, svježe cijeđenim sokovima ili proteinskim shakeovima.

DALMARE PALACINKARNICA GALETINA 660x440

Koliko god ovo slatko–slano opuštanje bilo primamljivo, ne držite ga za sebe. Podijelite ga s dragim ljudima u svako doba dana, a vikend rezervirajte za shopping, vrhunsku kavu i specijalnu ponudu – tortu Galetina. Vašim mališanima priuštite poseban tretman za njihov dan. Jedinstvenu rođendansku feštu uz pregršt veselja i slatko–slanih trenutaka.

Zato zapišite u kalendare 7. studenoga i pridružite nam se u što većem broju u 15 sati na otvorenju nove palačinkarnice Galetina koja se nalazi na drugoj etaži centra Dalmare.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: