FOTO Članovi Karate kluba Šibenik uzeli 10 medalja u Zagrebu i Križevcima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iza članova Karate kluba Šibenik vrlo je uspješan nastup na dva međunarodna natjecanja na kojima su ukupno osvojili deset medalja. U subotu su tako nastupili u Zagrebu, na turnirsko dijelu Top Ten turnira, da bi dan kasnije snage okušali na turniru Križevci Open. Predvodio ih je trener Ivan Zoričić koji je i sam nastupio te osvojio dva zlata u kategoriji seniora seniora preko 84 kilograma, te u apsolutnoj kategoriji.

ivan zoricic 1

To je očito dalo dodatni motiv njegovim učenicima koji su također pobrali niz odličja. Mlađa seniorka Lucija Ćatlak tako se u Križevcima, u apsolutnoj seniorskoj kategoriji, okitila zlatnom medaljom, dok je u kategoriji mlađi seniorki do 68 kilograma uzela srebro.

karate sibenik 2

Kadetkinja Petra Čatlak na zagrebačkom Top Ten turniru osvojila je dva zlata, u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma, te u kategoriji juniorki do 59 kilograma, da bi sljedećeg dana u Križevcima kolekciji pridodala kadetsku broncu (do 54 kilograma).

lucija 2

Najugodnije iznenađenje od Šibenčana priredio je mladi Toma Mileta u kategoriji učenika. On je uvjerljivim pobjedama u svojoj uzrasnoj kategoriji i u Zagrebu i u Križevcima osvojio zlatne medalje, da bi u starijoj uzrasnoj kategoriji uzeo još i brončanu medalju.

Nakon ove berbe medalja članovi Karate kluba Šibenik nastavljaju s priprema za predstojeća natjecanja. Prvo od njih je turnir u Pločama koji se održava krajem studenog, a koji će ujedno biti ispit za nadolazeća državna prvenstva.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.