Nakon kraće pauze, rap, trap, trance, jungle i sl. ponovno u Šibeniku. U Kuglani

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Već duže vrijeme u Šibeniku vikendima nije dosadno, a s novootvorenim caffe night barom Kuglana ta je tvrdnja dobila na snazi.  Kuglana sa Šubićevca i ovog petka i subote (14. i  15. studenog) poziva na zabavu, a ponuda prve i druge noći – dijametralno suprotna, što hoće reći – bit će zabave za svačije gušte.

Petak kraj park – šume privest će se kraju uz Shakal von Njoča, splitskog hip hop DJ-a i promotora,  a subota će se ispratiti uz cover bend Hold the line iz Šibenika.

MIX BASS PARTY

-Znači u petak je na rasporedu party,  žanrovski ga se ne može baš striktno definirati, ali ono što znamo sigurno je da će se ‘rastezati’ kroz više stilova tzv. bass glazbe. Znači od rapa, trapa i grimea preko dancehall i junglea pa sve do d’n’b i dubstepa. Nisu nemogući ni izleti u trance ili neke srodne elektro vode – poručuje Igor Bergam, urednik glazbenog programa za petak, te nastavalja u ritmu:

-Dovodimo gosta iz Splita, poznatog hip hop i rap DJ-a, Shakal von Njoč koji preko deset godina u Splitu i šire promovira hip hop kulturu i to kroz svoj DJ kolektiv Raplection SoundSystem, a član je i Cha Jah Tona, rap dvojca koji je stvoren iz ostavštine kultnog splitskog rap benda Dirty III Ratz. On nam priprema svoj pomno izabrani kvalitetni set najboljeg u spomenutim žanrovima.

Uz njega publiku Kuglane rasplesat će i poseban gost – Sensi.

-Svima nam drag sugrađanin koji će, iako poznat kao rap izvođač, ovaj put biti u ulozi DJ-a. Nije svima poznato da je Sena i strastveni ljubitelj glazbe svih žanrova i da ima izrazito kvalitetan glazbeni ukus, tako da će nam on, nakon Shakala, odraditi svoj set i zasuti publiku tvrdom bass selekcijom  – navodi Bergam, dodajući da je sve navedeno garancija super provoda koji počinje u 23 sata, a ne košta ništa, odnosno ulaz je besplatan.

SUBOTA U ĐIRU

Hold the line je šibenski cover bend čiji  je cilj, kako sami kažu, daleko od želje da zvuče jednako kao i originalni autori pjesama koje izvode.  Riječ je o bendu koji hitove iz bogate riznica rocka publici prezentira na sebi svojstven način, u nešto drugačijim aranžmanima.

-Tako ćemo čuti kako u njihovoj izvedbi zvuče Elvis, Creedence, Clapton, Springsteen, Guns’n’Roses, Amy, Duffy, Janis Joplin, Metallica itd. – ukratko će o suboti Bergam. Također, ulaz na koncert je besplatan, a počinje u 23 sata.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.