MEĐU 25 NAJBOLJIH U EUROPI: Aquarium Šibenik dobitnik ‘Travelers’ Choice 2014′ priznanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TripAdvisor vodeći je svjetski internetski portal namijenjen putnicima, te njihova priznanja itekako znače mnogo u očima posjetitelja kako spomenute internetske stranice, tako i nagrađenih objekata bilo da se radi o ugostiteljskim, zabavnim, hotelijerskim i inim objektima.

Odnedavno Šibenik je bogatiji za još jedno takvo priznanje koje je ovog puta dodijeljeno jedinom akvariju u gradu.

Aquarium Šibenik dobitnik je priznanja ‘Travelers’ Choice 2014′ TripAdvisora kao jedan od TOP 25 akvarija u Europi.

KONTINUIRANI RAD NA KVALITETI

– Veoma smo zadovoljni. Malo nas je iznenadilo. Nije to nagrada od strane stručnog žirija ili nešto slično, jednostavna pretpostavka je da TripAdvisor automatski generira klikove svakog posjetitelja. U svakom slučaju, lijepo je to stvar s kojim se možemo pohvaliti tim više što nismo velik akvarij kao što su ostali – priznao je Ivan Pašalić, vlasnik nagrađenog Aquariuma.

Priznanje koje dodjeljuju posjetitelji svakako neće ostati zanemareno jer, što bi narod rekao, svaka mala gura naprijed,  a Pašalić najavljuje da će se i dalje truditi zadržati taj šarm malog akvarija iz malog grada, te podizati kvalitetu i raznolikost ovdašnjeg akvarija na veću razinu.

aquarium 1

Nažalost, Aquarium Šibenik od 1. listopada 2014. sve do 1. travnja 2015. nije otvoren za individualne posjete već samo za grupne uz najavu, a najčešće su to dječji vrtići te razredni nižih i viših škola i to ne samo iz Šibenika već i susjednih gradova, kako nam prenosi Ivan Pašalić.

PRIRODA I DRUŠTVO

– Već smo kontaktirali škole, ali evo još jednom pozivamo sve učitelje da svoje učenike povedu u akvarij u sklopu predmeta priroda i društvo ukoliko se radi o nižim razredima osnovnih škola ili u sklopu biologije ukoliko se radi o višim razredima – poziva Pašalić, dodajući da je uz razgledavanje postava akvarija osiguran 40minutni edukativni program u sklopu kojeg mali posjetitelji mogu naučiti nešto što dotad možda i nisu znali.


Pratite nas i na društvenim mrežama: