Makari klub i Šibenski portal dijele pet ulaznica za ovotjedni Stand up comedy show

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Da je stand up comedy show, koji se održava svake nedjelje u Makari clubu, postao društveno događanje tjedna, jasno je već svima.

Nadolazeću nedjelju po prvi put u Makari club dolazi i gostujući komičar iz Beograda Nikola Silić. Koliko suradnja hrvatskih i srpskih komičara ima uspjeha, predstavljeno je i kroz show ‘Kaj Bre’, koji je već gostovao u osam hrvatskih gradova. Najbolji hrvatski i srpski komičari sukobljavaju se na pozornici i na temu nacionalnih odnosa, što dodatno  intrigira publiku.

U svakom slučaju prvo internacionalno gostovanje već ove nedjelje, 16. studenog nemojte propustiti. Do suza će vas nasmijati Tin Sedlar, Tomislav Kozačinski i Nikola Silić.
Tomislav Kozacinski Koza

Preporučujemo napraviti rezervaciju mjesta na vrijeme na broj mobitela  091 500 6189, jer kako doznajemo stolovi su rasprodani danima ranije. Cijena ulaznice iznosi 20,00 kn, a početak programa je najavljen za 20:00 sati. Uvertira je Happy hour od 19:00 – 20:00 sati kada važe vesele i snižene cijene pića.

Ovom prilikom Šibenski portal nagrađuje vas s pet ulaznica za ovotjedni Stand up comedy show – prvih deset koji pošalju E-mail s naznakom ‘Za Stand up comedy show’ na urednik@sibenskiportal.hr osvajaju ulaznicu. Sretno!


Pratite nas i na društvenim mrežama: